Despre noi

Fundatia PENTRU POMPIERI a fost infiintata ca persoana juridica romana in anul 2010 conform Legii 246/2005 si este o organizatie profesionala, apolitica, non profit, nepatrimoniala, adresata in special pompierilor militari si civili, persoanelor cu atributii in domeniul situatiilor de urgenta dar si rezervistilor din trupele de pompieri.
In cadrul fundatiei nu exista nicio diferentiere intre membrii acesteia, fie ei militari, civili sau voluntari, toti avand aceleasi drepturi si privilegii.
Fundatia initiaza si deruleaza programe intr-o abordare noua, care au ca scop furnizarea de servicii profesionale de inalta calitate in conformitate cu standardele europene si de asemenea incearca sa creasca eficienta si eficacitatea serviciilor de urgenta prin implicarea autoritatilor locale, a diferitelor companii si ONG-uri din alte domenii, ajutand la dezvoltarea unor puternice servicii locale si regionale.
Fundatia infentioneaza sa faca o educatie sociala comunitatilor locale pentru a intelege rolul lor in dezvoltarea serviciilor de voluntariat intrucat avem convingerea ca societatea romaneasca are neaparata nevoie de acestea.
Avem nevoie si de ajutorul tau pentru a indeplini misiunea noastra de a proteja viata, mediul si bunurile pe intreg teritoriul Romaniei.
Prin faptele si deciziile noastre trebuie sa asiguram siguranta copiilor nostri si sa lasam o mostenire generatiilor viitoare.