Fundatia PENTRU POMPIERI

Misiune

Fundatia PENTRU POMPIERI este o organizatie profesionala apolitica, non profit, nepatrimoniala, adresata in special pompierilor militari si civili, persoanelor cu atributii in domeniul situatiilor de urgenta. In cadrul fundatiei nu exista nicio diferentiere intre membrii acesteia, fie ei militari, civili sau voluntari, toti avand aceleasi drepturi si privilegii.
Fundatia initiaza si deruleaza programe intr-o abordare noua, care au ca scop furnizarea de servicii profesionale de inalta calitate in conformitate cu standardele europene si de asemenea incearca sa creasca eficienta si eficacitatea serviciilor de urgenta prin implicarea autoritatilor locale, a diferitelor companii si ONG-uri din alte domenii, ajutand la dezvoltarea unor puternice servicii locale si regionale.
Meseria de pompier este o chemare nobila ce ne obliga sa continuam traditia inaintasilor nostri iar Fundatia PENTRU POMPIERI este apreciata pentru reputatia sa nationala, forta sa regionala si preocuparea deosebita aratata zi de zi pentru siguranta vietii si a bunurilor.

1. Promovarea, sustinerea si sprijinirea profesiei de pompier atat in domeniul militar cat si civil.
2. Directionarea de fonduri, ajutorarea cu bunuri materiale si alte servicii ce pot ajuta dezvoltarea activitatilor si rezultatelor pompierilor militari si civili.
3. Dezvoltarea si implementarea de programe proprii si in regim de parteneriat atat cu firme mixte, private dar si cu autoritatile publice din tara si din strainatate.
4. Intensificarea eforturilor pentru a realiza scopul nostru final care este acela de a moderniza toate unitatilor de pompieri din Romania.
5. Apararea si promovarea intereselor profesionale, pastrarea si cultivarea traditiilor, eficientizarea si imbunatatirea conditiilor materiale necesare exercitarii profesiei de pompier pe intreg teritoriul Romaniei.