Fundatia PENTRU POMPIERI

Sponsorizari

Persoanele juridice pot controla o parte a banilor datorati catre stat, prin directionarea acestora catre Fundatia PENTRU POMPIERI. Aceasta directionare a banilor se face in baza unui contract de sponsorizare intre persoana juridica si Fundatia PENTRU POMPIERI.
Potrivit prevederilor Codului Fiscal, persoana juridica beneficiaza de avantajul de a obtine un Credit Fiscal (o diminuare a impozitului pe profit, 20% din impozitul pe profit datorat statului, in limita a 3 ‰ din cifra de afaceri a companiei).
Pe langa aceste facilitati fiscale, aveti ocazia sa va implicati in proiectele pe care le considerati importante pentru dezvoltarea Fundatiei PENTRU POMPIERI, implicit a comunitatii.
Banii se vireaza in contul Fundatiei PENTRU POMPIERI specificand activitatea sprijinita.
In urma folosirii sumei donate, fiecare sponsor va primi un raport asupra modului in care banii au fost cheltuiti.
Codul Fiscal prevede ca dvs. puteti sa decideti asupra modului de folosire a unei mici parti din impozitul pe care il datorati statului.

Conform extras cod fiscal Cap.III Art.31.(4) "Contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor legii privind sponsorizarea, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca sunt indeplinite cumulativ urmatoarele conditii:
- sunt in limita a 3 ‰ din cifra de afaceri;
- nu depasesc mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat."

» Model Contract Sponsorizare «

Denumirea : Fundatia PENTRU POMPIERI
Adresa : Str.Tufelor, nr.12, sct.5, Bucuresti
Cod de identificare fiscala : 27434320
Banca : Raiffeisen Bank, sucursala Sebastian
Cont bancar (IBAN) RON : RO17 RZBR 0000 0600 1290 8071
Telefon : 0767.698.780